Työ voima poliittistalausuntoa odotellessa.

HERPPES!
Meni niinku hermo ku vihdoinkin ryhdistäyty ja aattelin laittaa asiat kerralla kuntoon ja voidella pyrokratia rattaat niinku kesäsen pimpsan syyhy rasvalla. Olin menossa työkkäriin mutta tietäähän noi virastot kun ei ikinä oo ihmisten aikaan auki. olin just tulossa ritvan kantiksesta ni oli saakeli kiinni työkkäri. Vaikka kuinka huutelin avaamaan ovea niin ei vastausta. tää on just tätä kansalaisten sortoa. vitsi mitä kakkelii.

“Ovi auki, täällä on naaras kauris!”

“Äiti, kuka on POIKA?!”

Piti ottaa välillä huikka Jurrin kirkasta valko kiljua odotellassa.

Huono lehti kun ei ollu kulttuuri sivuilla mitään juttua Pesarin viime viikon keikasta, vaikka vallilan opiskelia yhdistyksen paikallis lehdessäkin oli.

“Hoh hoh hooh…”

Odotin varmaan jonkuu ainekin 14,2 minuuttia mutta ei ketää näkyny missää ni päätin lähtä kotiin kauneus unille. nahkaa sopii ranteeseen ku ranteeseen.
Oli kyllä viiminen kerta kun yritän työkkäriin mennä. onneksi on ollut noita kauneus kilpailuita ja juonto hommia niin paljo että on voinnut elättää ittessä niillä. mutta nyt kun naama on paketissa ku Pertti Härmäläisen sormet niin ollut vähän hiljasempaa tilausten kannalta. kävin mä juantamassa kuurojen pingon tossa toissapäivänä.
Onko teillä kokemuksia työkkärin toiminnasta? Mitä mieltä virastoista? onko polttopullot viritettynä jo?

-Anni.K-

2 thoughts on “Työ voima poliittistalausuntoa odotellessa.

  1. Mdmanumminen 22.05.2010 / 13.53

    Lähtökohtana hyvinvointi,kohteena kela,kädessä kirves.

    • Anni.K 22.05.2010 / 21.37

      Oletko sinä runoilia poika. awwww. anni on herkkänä runoilioihin.

Leave a comment