Paljastus! Kaunistus! Pettymys!

HERPPES!

Mitäs muppelit pitkästä aikaan. Anni on nyt ollu vähä vuoteen omana ku parantuminen alko ottamaan harppauksia. join lasolia tuplaannoksen, söin hernekeittoa ja katoin tali tinttejä pöntöllä. Lääkäri sano että voin alkaa tällä viikolla riisumaan siteitä en oikee osannu päättää että uskallanko vaiko en. sitten ryhdistäydyin ja virittelin tunnelma valaisun, jossa yleensä annan miesten rassata mua, nyt oli aika itse rassata itteään ja ottaa siteet pois.

nirvana on lähelle…

Tässä näkyy mun uudet kauniit MYH:t ❤ angelina jolie voi mun puolesta imee vaikka koka kolaa pillillä nenää.

IIIIIIIIK! tossa näkyy toi ihan mahtavanihanankarvasenkauniskauneus-luomi. vitsi että se lekuri oli pätevä

Sit tapahtu jotain mitä en ite osannu oottaa eikä kylläkään nirvanassa tapaamani jon lennonkaan. Mulla oli tullu jonkin näkönen silmä tulehdus. EI EI EI!
heti menin puoskari.fi sivuille ja yritin ettiä diaknoosia hetken selailun jälkeen löysin tälläisen: “Tavallisesti ihmisellä on kolmenlaisia tappisoluja, jotka aktivoituvat herkimmin punaisesta, vihreästä ja sinisestä valosta. ”
Tajusin että tappi solu oli käynnyt pullottamaan (noloa miehille, kiusallista naisille.) josta aiheutu ikävä tulehdus. luultavasti tämä tulehdus on voinnut tulla siitä että eräänä päivänä ilkeä vanha mummo potkaisi minua kipeästi polvi taipeeseen tai sitten siitä että olen ollut valo kuva kehitttämössä makailemassa ja kerännyt voimia.

Oli miten oli. NYT MASENTAA! en tiedä kauan parantumisessa menee?! En ensin meinannut kehdata laittaa kuvia tänne mutta ajattelin jos jollain muillakin ollut vastaavia juttuja niin saa Annin tarinasta sitten voimia. TYTTÖ VOIMAA! tässä siis kuva:

Anniin sattuu… ;(

Kävin ritvan lähi kuplivassa tän silmän kanssa ja heti joku huuteli jotain ruokottomuuksia kulma pöydästä: “Yksin sarvinen!” “Mitä tapitat?!” “Tuleeks tosta tappi-liimaa?!”

Mikä auttaa pinki-aihin? Miten saan aikani kulutettua kun silmässäni on tappi? Mitä haukkuma/lempinimiä keksisitte ihmisele jolla on tappisilmässä?

Rakkaudella -Anni.K-

One thought on “Paljastus! Kaunistus! Pettymys!

  1. Äippä 01.06.2010 / 11.50

    Voi Anni. Kyllä se tulehdus siitä ajan kanssa häviää.
    Ota ilo irti kun saat kunnolla tapittaa kaikkea.

Leave a comment